Civilizacija je odraz Bogova

Kakvi su nam Bogovi, takva nam je i kultura.

Ako se učimo pred Bogovima klečati, naučiti ćemo se da budemo kmetovi i oportunisti, jer ako podržavamo bogove robovlasničke podržavati ćemo i robovlasnike ljudske.

Duhovni svijet je izvan osobnosti i izvan postojanja, dok su svi entiteti odražaji našega ega, naših nada, naših strahova. Samo u svijetu gdje su Bogovi ravnopravni ljudima i imaju jednake odgovornosti kao ljudi i obavljaju svoje zadaće bez da ih itko išta moli možemo imati jednakost i vladavinu prava, i svačiju nadarenost kakva god bila poštivati.

Ja imam nadarenost za metafizičke spoznaje, stvaranje umjetnih jezika i ovakav tip pisanja tekstova, i koristim taj jedinstveni dar u maksimalnom mogućem nivou, iako sam svjestan toga da ne mogu oduševiti veliki broj ljudi, a mnogi me ovdje napadaju da sam satanist opsjednut demonima, jer što ja više razotkrivam matricu jer je to moja jedina i istinska volja, to više nasilni i licemjerni evangelizatori koji od mene žele njihovim demonima podređenog kmeta lete kao stršljenovi na mene huškajući svoje gurue i lažne karizmatike ne bi li me Jobovim tješiteljstvom porobljavali.

Za inat takvima ja nastavljam po svome.

Rob nikada!!!

93-156-93
Tau Abadon ― Bič Božji