Zadovoljstvo

Da sam najplemenitiji čovjek, ne bih volio kanonizaciju iz jednog najprostijeg razloga:

“Ne dopuštam da moje ime bude „baba roga“ nečijem općenju iz užitka ili nečijem samozadovoljavanju.”

Jer ću u protivnom ja smetati mnogima i mene će mrziti mnogi jer moje ime služi kao baba roga za slobodne volje njihove.

Stoga se odričem svega istočnog i zapadnog što bi bilo na bilo koji način baba roga za nečije upoznavanje sa svojom istinskom prirodnom ljepotom, i nema tog čuda koje bi mene moglo preobratiti, jer tu ostajem najveći ateist i pokraj najvećih paranormalnih iskustava.

Ja kad nešto zacrtam onda je to to, nema tih ni proročanstava, ni razgovora s mrtvima, ni lebdenja, ni bilokacija, ni ukazanja, ni stigmi, ni ozdravljenja čudesnih, ni vina u krvi pretvorenih, ni Boga, ni Đavola, ni moćnih Sai Baba, ni iskustva smrti, ni rajeva, ni paklova, ni čistilištova koji će mene od moje svrhe odgovoriti, jer ništa od toga nije ama baš nikakvo čudo koliko to moja luda glava jest, moja luda glava je najveće čudo u svemiru, i ne može ni jedno drugo čudo moju ludu glavu nadmašiti. Nema tih čuda, ni istočnih ni zapadnih, koje smiju čovjeka podjarmiti da štuje i jede leševe, a da bježi od onoga što mu je priroda dala na vlastitu radost, opuštanje i zadovoljstvo.

Nema zakona nad Čini što ti je volja.

93-156-93
Tau Abadon ― Bič Božji